YKSILÖLLISTÄ PALVELUA

yrityksille ja
yksityisille

Hyvä Ilmastointitukun asiakas

Olemme päivittäneet Suomen Ilmastointitukun tietosuojakäytäntöä. Päivitys on tehty uuden, koko EU:n alueella voimassa olevan Tietosuoja-asetuksen, GDPR (General Data Protection Regulation), mukaisesti. Tietosuoja-asetus korvaa Suomen henkilötietolain. Uusi tietosuojakäytäntömme astuu voimaan 25. toukokuuta 2018. Alta löydät tärkeimmät tiedot siitä, miten tietosuojakäytäntö toimii.

Suomen Ilmastointitukku Oy on avoin henkilötietojesi käytöstä. Emme myy tai jaa henkilötietojasi eteenpäin kolmansille osapuolille. Me, Suomen Ilmastointitukku Oy (Ilmastointitukku, y-tunnus 0824278-4) olemme vastuussa henkilötietojesi käsittelystä ja käsittelemme niitä kaikkien voimassaolevien lakien ja säädösten mukaisesti.

Mitä tietoja asiakkaistamme keräämme ja miksi?

Meillä asiakasrekisteri sisältää nimesi, yhteystietosi (työosoite, sähköposti, puhelinnumero), ostohistoriasi sekä tarjouskantamme. Ollessasi laskutusasiakas, asiakasrekisteri sisältää myös laskutustietosi ja Y-tunnuksesi. Kaikki rekisterissämme olevat tiedot on luovutettu asiakkaan omasta toimesta ja asiakkaat ovat oikeutettuja muuttamaan niitä milloin tahansa. Yhteystietoja tarvitsemme laskutukseen, markkinointiin sekä uutisointiin. Ostojen kirjautuessa yrityksen nimen alle, voimme tarvittaessa tarkistaa ostot ja maksut tätä kautta.

Mitä oikeuksia sinulla on koskien henkilötietojasi?

Sinulla on oikeus muuttaa ja poistaa tietojasi ilmoittamalla asiasta meille. Huomaathan, että olemme kirjanpitolain velvoittamia kuitenkin pitämään tiettyjä tietojasi rekisterissä esimerkiksi kuiteissa lain määräämän ajan. Sinulla on myös tietyissä tilanteissa oikeus rajoittaa yhteistietojesi käyttöä ja keruuta, mikäli niille ei ole riittävää perustetta. Sinulla on myös oikeus saada kaikki yrityksemme keräämä ja säilyttämä data omista tiedoistasi tekstimuodossa. Sinulla on myös oikeus kieltää tietojesi käyttö suoramarkkinoinnissa.

Miten suojelemme henkilötietojasi?

Henkilötietojasi pääsevät tarkastelemaan vain määrätyt vastuuhenkilöt, joilla on oikeus tarkastella ja muuttaa asiakkaan henkilötietoja. Näiden vastuuhenkilöiden käyttöprofiili on suojattu salasanalla sekä käyttäjätunnuksella, jolloin muilla henkilöillä ei ole mahdollisuutta tarkastella toisen henkilön käyttöprofiililla asiakkaidemme henkilötietoja.

Saadessasi tämän tiedotteen, tarkoittaa se että meillä on asiakasrekisterissämme yhteystietosi ja lupa uutiskirjeiden lähettämiseen. Voit tehdä tähän halutessasi muutoksia ottamalla yhteyttä myyntiimme tai osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Mikäli sinulla on kysyttävää uudesta tietosuojakäytännöstä, olethan yhteydessä Niinaan tai Seppoon ja kerromme sinulle mielellämme lisää.

Aurinkoista kesää ja kivoja kauppoja kanssamme!

Terveisin,

Kauppias

Seppo Putkonen
Suomen Ilmastointitukku Oy

Suomen Ilmastointitukku Oy

Vanha Yhdystie 13

04430 Järvenpää

puh 0500 460 715

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jos et halua jatkossa vastaanottaa viestejä tee peruutus osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

kuluttajat pieni

yritykset pieni

hinnasto

Suomen Vahvimmat

SV LOGO Suomen Ilmastointitukku Oy FI 387754 web

Ylös